Все, що потрібно знати про пептиди

Пептиди - незамінний компонент антивікової косметики, який мало не зупиняє старіння. Маркетологи покладають на нього великі надії, але так чи все насправді?

Щоб зрозуміти, що таке пептиди, потрібно згадати біологію. У нашому організмі безліч різних амінокислот, які можуть з'єднуватися між собою. І якщо в молекулі об'єдналося менше 50 амінокислот - це пептиди, більше - білки. Амінокислоти регулюють всі важливі процеси в організмі, в тому числі, контролюють процеси старіння.

У пептидів є кілька важливих функцій. Вони моніторять синтез основних білків, допомагають клітинам швидше загоювати ранки і борються із запаленнями. Пептиди наче віддають накази клітинам - зайнятися створенням нових клітин або кинути всі сили на усунення шрамів. І якраз пептидні засоби рекомендують для проблемної шкіри.

Пептиди і справді можуть уповільнити старіння, підтягнути шкіру та скоригувати форму, щоб ви відклали черговий похід до косметолога за ін'єкцією краси. Але все це реально за кількох умов. Так, магія просто так не діє.

По-перше, потрібно, щоб пептиди проникли в глибокі шари шкіри, а не залишалися на поверхні. Зовні від них ніякого ефекту, а проникнути їм не так легко. Молекула пептидів дещо більша, ніж може пропускати шкіра, тому не кожен засіб виконує обіцяне. А по-друге, при незбалансованому складі засобу, ваш організм може просто зруйнувати пептидні сполуки.

Всі ці фактори врахували японські розробники інноваційної маски Spa Treatment HAS Face Mask. В її складі набір білкових компонентів, які містяться в стовбурових клітинах. Вони допомагають відновити клітини шкіри і запускають регенерацію.

Крім пептидів, в масці є гіалуронова кислота, спеціальні сироватки і олії, які одночасно зволожують шкіру та дозволяють пептидам пройти захисний бар'єр та проникнути вглиб. Спробувати маску від Spa Treatment, яка відновлює шкіру, усуває зморшки і правда повертає час назад, можна в Elixir Spa Deluxe. З нетерпінням чекаємо на вас!

FAIRMONT GRAND HOTEL KYIV
ВУЛИЦЯ НАБЕРЕЖНО-ХРЕЩАТИЦЬКА, 1

ДЛЯ РЕЗЕРВУВАННЯ ДЗВОНІТЬ НАМ:
+38 073 501 9724
+38 044 321 3270

АБО ПИШІТЬ НАМ:
WhatsApp
Viber

Fairmont Hotel