Класика вишуканого догляду: косметика Cosme Decorte в Elixir Spa Deluxe

Ні для кого не секрет, що в Японії знаються на догляді за обличчям і тілом, тому догодити японкам вкрай важко. Але бренду Cosme Decorte вдалося розтопити серця вибагливих жінок.

Філософія компанії базується на створенні екологічних та технологічних косметичних засобів, які підтримують природню красу кожної жінки. Вчені лабораторії Decorte з усією уважністю вивчають взаємодію активних компонентів. За спиною бренду багаторічні дослідження ДНК і створення засобів, які запобігають старінню шкіри.

Підхід до щоденного догляду у Cosme Decorte відрізняється від масових тенденцій. Спочатку необхідно наносити легкі продукти типу молочка, а лише потім емульсію. За словами фахівців, це допомагає зберегти природний ліпідний шар шкіри і попереджає виникнення зморшок.
Cosme Decorte використовують натуральні витяжки та екстракти, які допомагають збалансувати стан шкіри. Не менше уваги приділено ароматичним композиціям, які часом дивують своєю багатокомпонентністю.

У лінійці бренду можна знайти не лише креми та сироватки, але й декоративну косметику, яка освіжає обличчя не тільки зовні, а й зсередини. Серед кращих засобів бренду можна виділити сироватки для лімфомасажу, пінки, які дбайливо очищають шкіру, і, звичайно, флюїд Moisture Liposome. Він створений на основі ліпосом молока та миттєво зволожує шкіру, усуває сухість і відновлює бар'єрні властивості шкіри.
Запрошуємо вас в Elixir Spa Deluxe, де ви зможете дізнатися про різні лінійки Cosme Decorte, а також відчути ніжність і невагомість кожного продукту.

Телефон для замовлення: +380 (44) 321-3270, +380 (67) 501-9724

FAIRMONT GRAND HOTEL KYIV
ВУЛИЦЯ НАБЕРЕЖНО-ХРЕЩАТИЦЬКА, 1

ДЛЯ РЕЗЕРВУВАННЯ ДЗВОНІТЬ НАМ:
+38 073 501 9724
+38 044 321 3270

АБО ПИШІТЬ НАМ:
WhatsApp
Viber

Fairmont Hotel